Wonen in ’t Pakhûs, nieuwbouw in Leeuwarden

’t Pakhûs is het nieuwbouwproject in de nieuwste stadswijk Middelsee van Leeuwarden, de trotse hoofdstad van Fryslân. Een stad met honderden monumenten, bijzondere musea en leuke winkels. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen of varen in de weidse omgeving. Wil jij wonen in Leeuwarden en ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis? In Middelsee realiseren wij het project ’t Pakhûs, met 12 moderne, duurzame kadewoningen.

image alt

Trotse hoofdstad van Fryslân

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân. Een stad met honderden monumenten, bijzondere musea en leuke winkels. Maar ook een weidse omgeving om heerlijk te fietsen, wandelen of varen. Geniet van de natuur, het groen en water. In het sfeervolle centrum van Leeuwarden kun je prima shoppen of een terrasje pakken. Je vindt er een uitstekend theater, bioscopen, kroegen, eethuisjes, restaurants en musea. Zoals het Natuurmuseum en het Fries Museum op het Wilhelminaplein, met eigen museumcafé war je ook zonder museumkaartje lekker kunt lunchen, borrelen of dineren.

image alt

Leeuwarden bruist

In 2018 was Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Het hele jaar door vinden er festivals en evenementen plaats. Van muziek en theater tot culinair en kunst. Bezoek bijvoorbeeld de internationale tentoonstelling over de beroemdste Fries ooit, de 19e eeuwse kunstschilder Sir Lawrence Alma-Tadema. Voor het Oktoberfest van Leeuwarden trek je je lederhosen aan en tijdens de kerstmarkt in de Blokhuispoort wandel je langs de gezellige kramen. Ook een jaarlijks terugkerend event is ‘Explore the North’, met muziek, literatuur en beeldende kunst in de binnenstad.

image alt

Stad voor cultuurliefhebbers

Het nieuwe gebied Middelsee groeit de komende jaren uit tot een bruisend stadsdeel waar straks van alles te beleven is. Maar natuurlijk kun je ook áltijd terecht in het sfeervolle en groene centrum van Leeuwarden, om lekker te shoppen of een terrasje te pakken. In Leeuwarden vind je bioscopen, kroegen, eethuisjes, restaurants, musea én een uitstekend theater. Leeuwarden bruist, ontdek het zelf!

Blijf op de hoogte Nieuws over Middelsee
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning