Definitieve prijzen ’t Pakhûs

24 april '24

De prijzen van de 12 woningen in ’t Pakhûs zijn nu definitief. Per woning weet je nu of het binnen jouw budget past. Er zijn 3 verschillende type woningen waar je uit kan kiezen. Allemaal met ruim woonoppervlakte inclusief uitzicht op het water en parkeerplaats op eigen oprit. Daarnaast wordt dit plan uitgewerkt in BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Een woning die aansluit op de eisen voor energiezuinigheid en daarmee helemaal klaar is voor de toekomst! Welke woningen in ’t Pakhûs plaats jij op je wensenlijstje?

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check. Heb jij je wensenlijst al gemaakt?

Bekijk de prijzen per woning

Op 7 mei start de verkoop

Op dinsdag 7 mei om 15.00 uur start de verkoop van de woningen in ’t Pakhûs. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een persoonlijk account aan en voeg je favoriete woningen toe aan jouw wensenlijst. Wie weet ben jij dit jaar één van de trotse eigenaren van een kadewoning in nieuwbouwplan ’t Pakhûs.

Een vraag? Neem contact met ons op
Maak nu alvast je keuze Woningaanbod ’t Pakhûs