Heb jij al een financiële check gedaan?

29 april '24

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in ’t Pakhûs? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start: een gewaarmerkte verklaring van een financieel adviseur of hypotheekverstrekker. Upload je die in jouw Mijn Eigen Huis als de verkoop is gestart, dan vergroot je je kans op jouw droomhuis!

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. Dat kan vanaf 15:00 uur op 7 mei 2024.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Meer over financiële check

Inloop Rabobank op 2 mei

Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Kom op donderdag 2 mei van 13:00 tot 19:00 uur langs bij Rabobank in Leeuwarden, Zaailand 108 voor een gratis financiële check. Niels Braaksma en Erwin Krikke, financieel adviseur nieuwbouw, bespreken samen je woonwensen en berekenen vrijblijvend jouw financiële mogelijkheden.

Lukt het je niet om langs te komen en ben je wel benieuwd wat er financieel haalbaar is? Plan een vrijblijvende afspraak voor een financiële check.

Vraag hier je financiële check bij Rabobank aan.

Erwin Krikke
Niels Braaksma
Lees het hier Meer over financiële check
Hier wonen? Bekijk de kadewoningen