Nieuw woningaanbod in Middelsee Leeuwarden

13 februari '24

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning vlakbij Leeuwarden, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bekijk dan nieuwbouwproject ’t Pakhûs in Middelsee. De woningtypen staan nu online! Bekijk snel de schetsimpressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van ’t Pakhûs. Op de pagina woningen kun je de voorbeeld schetsimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop dit jaar. Nieuwbouwproject ’t Pakhûs bestaat uit 12 kadewoningen, in 3 verschillende typen namelijk:

Kadewoning hoek (1) – circa 135 m2, 4 slaapkamers, tuin, prijsindicatie vanaf € 465.000
Kadewoning special (1) – circa 160 m2, 4 slaapkamers, tuin, prijsindicatie vanaf € 495.000
Kadewoning tussen (1) – circa 135 m2, 4 slaapkamers, tuin, prijsindicatie vanaf € 422.000

Naar woningaanbod

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van ’t Pakhûs. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen.

Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Schrijf je nu in Woningaanbod ’t Pakhûs
Een vraag? Neem contact met ons op