Verkoop ’t Pakhûs is gestart

7 mei '24

Het is zover! De 12 kadewoningen van t Pakhûs zijn in verkoop. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken vind je bij jouw favoriete bouwnummer(s) en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Welke woning plaats jij in je winkelmandje?

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door via jouw account. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot 13 mei 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk 14 mei in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je dan of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Heb je nog vragen? Kom dan vandaag naar het verkoopevenement. Het verkoopteam van t Pakhûs is dan aanwezig om je hierbij te helpen. Zien we je straks?

Docks Middelsee
Datum: dinsdag 7 mei 2024
Vrije inloop: 16:00 - 18:00 uur
Locatie: Redbadwei 14, 8912CH Leeuwarden

Naar woningaanbod

Toewijzingsprocedure

Heb je je oog laten vallen op een kadewoning in nieuwbouwplan ’t Pakhûs? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze woning te bemachtigen. Om zoveel mogelijk mensen hun favoriete woning toe te wijzen, volgen wij een aantal criteria.

 

  1. Aantal kandidaten per bouwnummer
  2. Financiële check
  3. Aanmeldduur

 

Optimale bezetting
Een optimale bezetting van alle bouwnummers is belangrijk. Dat betekent dat het bouwnummer aan jou wordt toegewezen als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer, ook wanneer dit niet je eerste voorkeur is. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen een woning toewijzen. Er vormt één uitzondering: we proberen kandidaten mét een financiële check altijd een woning toe te wijzen op basis van de bovenstaande criteria, beginnend bij de eerste voorkeur.

Meer weten?
Hulp nodig? Neem contact met ons op
Maak nu je keuze Woningaanbod 't Pakhus