Bovenal bijzonder is ’t Pakhûs

6 februari '24

Welkom bij nieuwbouwproject ’t Pakhûs! In Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal, verrijst de nieuwe woonwijk Middelsee. In Middelsee realiseren we 12 kadewoningen onder de naam ’t Pakhûs. Woon jij straks in ’t Pakhûs in één van de duurzame woningen in dit nieuwste, authentieke stukje Leeuwarden?

Stedelijk en open karakter

Centraal in Middelsee, naast het Fries Landbouwmuseum, ligt ’t Pakhûs. Een deel van het buurtschap Wetterstêd wat bestaat uit woonblokken aan een stadsgracht met kades, pleinen en een bomenrijke singel. Het ontwerp is geïnspireerd op het straatbeeld en authentieke elementen van de Friese watersteden. De wijk kenmerkt zich door intensieve bebouwing, met appartementen en grondgebonden woningen. Ook is er ruimte om te werken en komen er winkeltjes en kleinschalige horeca. Dit maakt van ’t Pakhûs een woonomgeving waar veel mensen zich thuis voelen. Bovendien maak je hier, dankzij het open karakter van de wijk, snel contact met buurtgenoten. ’t Pakhûs combineert de stedelijke dynamiek met een gezellig en zorgeloos thuis, gebouwd in een uniek concept.

image alt

Oude pakhuizen aan de kade

In ’t Pakhûs worden 12 moderne nieuwbouwwoningen ontwikkeld. Van de 28 woningen zijn er 16 midden huurwoningen bestemd voor het BPD Woningfonds en worden 12 kadewoningen in verkoop gebracht. Deze woningen met een woonoppervlakte van zo’n 135 m2 doen qua architectuur denken aan oude pakhuizen en hebben aan voorzijde vrij uitzicht over het water. Aan de achterzijde parkeer je de auto op eigen terrein, direct grenzend aan het groen ingerichte binnenterrein.

Nieuwsbrief ’t Pakhûs

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van ’t Pakhûs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief door onderaan de pagina je e-mailadres achter te laten. Kun je niet wachten om ’t Pakhûs te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox

Wanneer start de verkoop? Planning ’t Pakhûs
Meer weten over de locatie? Nieuwbouw in Leeuwarden