Kadewoning Tussen

€ 422.000 v.o.n. Nog 10 beschikbaar

Omschrijving

In het 't Pakhus wordt een rij met 12 heel bijzondere woningen gerealiseerd; de zogenoemde ‘kadewoningen’. Ben jij op zoek naar een woning in het nieuwste stadsdeel van Leeuwarden én het liefst in een groene en waterrijke buurt? Kijk dan eens naar één van deze 10 tussenwoningen aan de stadsgracht. Deze kadewoningen zijn allen op hun eigen manier uniek. De woningen zijn geïnspireerd op oude pakhuizen en vallen meteen op door hun diverse gevelkleuren en speelse daken. Voor welk type jij ook kiest, een stoere uitstraling en 4 flinke slaapkamers hebben ze allemaal. Alle woningen zijn energieneutraal, voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp voor een zo laag mogelijke energierekening. 

Nog 10 beschikbaar

Kadewoning Tussen

€ 422.000
ca. 135 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Lees hier meer over de extra leenruimte.

image alt

Welke informatie vind je in de verkoopstukken van ’t Pakhûs?

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een belangrijke stap in je leven. Een onderdeel van het kopen van een woning is het bestuderen van verkoopstukken. Om je hier goed op voor te bereiden zetten we de verkoopstukken online. Wat staat er in de verkoopstukken? We leggen het graag aan je uit.


Lees je mee?

Alternatief aanbod