Kadewoning Tussen #021

€ 422.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Bouwnummer 021 is een fijne gezinswoning aan de stadsgracht en staat in een rij van 12 huizen. Deze woning valt meteen op door zijn stoere, opvallende voorgevel in twee complementaire kleuren. De architectuur is geïnspireerd op oude pakhuizen en ademt een sfeer van vervlogen tijden maar dan wel met het comfort van nu. Met maar liefst 4 slaapkamers heeft iedereen in het gezin een eigen plekje. Ook fijn: het huis energieneutraal, compleet met vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp om de energiekosten te minimaliseren. Op zoek naar een woning in de nieuwste groene en waterrijke wijk van Leeuwarden? Kijk dan eens bij kadewoning bouwnummer 021!

In optie

Kadewoning Tussen #021

€ 422.000
ca. 144 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Lees hier meer over de extra leenruimte.

image alt

Welke informatie vind je in de verkoopstukken van ’t Pakhûs?

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een belangrijke stap in je leven. Een onderdeel van het kopen van een woning is het bestuderen van verkoopstukken. Om je hier goed op voor te bereiden zetten we de verkoopstukken online. Wat staat er in de verkoopstukken? We leggen het graag aan je uit.


Lees je mee?

Alternatief aanbod