Kadewoning Tussen #022

€ 422.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Op zoek naar een woning in de nieuwste groene en waterrijke buurt van Leeuwarden? Kijk dan eens bij kadewoning bouwnummer 022! Deze woning staat aan de stadsgracht in een huizenrij van 12 woningen. Fraaie metselwerkdetails, een stijlvolle lichtgekleurde gevel en een speels schuin zadeldak geven dit huis een stoer karakter. Voeg daaraan toe de luxe van 4 royale slaapkamers en je hebt de ideale woning die aan al jullie wensen voldoet! Bovendien is de woning energieneutraal, voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp voor een zo laag mogelijke energierekening. Wat wil je nog meer?

In optie

Kadewoning Tussen #022

€ 422.000
ca. 144 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Lees hier meer over de extra leenruimte.

image alt

Welke informatie vind je in de verkoopstukken van ’t Pakhûs?

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een belangrijke stap in je leven. Een onderdeel van het kopen van een woning is het bestuderen van verkoopstukken. Om je hier goed op voor te bereiden zetten we de verkoopstukken online. Wat staat er in de verkoopstukken? We leggen het graag aan je uit.


Lees je mee?

Alternatief aanbod