Kadewoning Hoek #017

€ 465.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Deze Kadewoning Hoek staat zoals de naam al doet vermoeden op de hoek van een bijzondere huizenrij met in totaal 12 woningen. Bouwnummer 017 kijkt uit op de stadsgracht en valt op door fraaie details in het metselwerk en de authentieke puntgevel. De architectuur is geïnspireerd op oude pakhuizen en ademt een sfeer van vervlogen tijden maar dan wel met het comfort van nu. Met maar liefst 4 slaapkamers is er ruimte genoeg voor het hele gezin. De woning is energieneutraal, voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp voor een zo laag mogelijke energierekening. Kortom, de ideale woning die aan al jullie wensen voldoet!

In optie

Kadewoning Hoek #017

€ 465.000
ca. 144 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Lees hier meer over de extra leenruimte.

image alt

Welke informatie vind je in de verkoopstukken van ’t Pakhûs?

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een belangrijke stap in je leven. Een onderdeel van het kopen van een woning is het bestuderen van verkoopstukken. Om je hier goed op voor te bereiden zetten we de verkoopstukken online. Wat staat er in de verkoopstukken? We leggen het graag aan je uit.


Lees je mee?