Kadewoning Special

€ 495.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Deze Kadewoning Special staat op de hoek van een huizenrij met in totaal 12 kadewoningen en kijkt uit op de stadsgracht. De architectuur is geïnspireerd op oude pakhuizen en alle woningen vallen op door hun diversiteit aan gevelkleuren en verschillende daken. Wat direct in het oog springt bij de Kadewoning Special is de royale zijuitbouw. De leefruimte op de begane grond krijgt hierdoor meteen de wow factor. De woning is energieneutraal, voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp voor een zo laag mogelijke energierekening. Voeg daaraan toe de luxe van 4 royale slaapkamers en je hebt de ideale woning die aan al jullie wensen voldoet!

In verkoop

Kadewoning Special

€ 495.000
ca. 160 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Lees hier meer over de extra leenruimte.

image alt

Welke informatie vind je in de verkoopstukken van ’t Pakhûs?

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een belangrijke stap in je leven. Een onderdeel van het kopen van een woning is het bestuderen van verkoopstukken. Om je hier goed op voor te bereiden zetten we de verkoopstukken online. Wat staat er in de verkoopstukken? We leggen het graag aan je uit.


Lees je mee?

Alternatief aanbod