Kadewoning Tussen #024

€ 422.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een fijne gezinswoning in het nieuwste stadsdeel van Leeuwarden én het liefst in een groene en waterrijke buurt? Kijk dan eens naar kadewoning bouwnummer 024! Deze tussenwoning staat aan de stadsgracht in een rijtje van 12 huizen. Dit bouwnummer springt direct in het oog door de stoere opvallende voorgevel met twee kleuren. Met 2 slaapkamers op zowel de 2e verdieping als de 3e verdieping heeft iedereen in het gezin zijn eigen plekje. Bovendien is de woning energieneutraal, voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp voor een zo laag mogelijke energierekening. 

In optie

Kadewoning Tussen #024

€ 422.000
ca. 144 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


Lees hier meer over de extra leenruimte.

image alt

Welke informatie vind je in de verkoopstukken van ’t Pakhûs?

Een nieuwbouwwoning kopen is geen dagelijkse bezigheid. Het is een belangrijke stap in je leven. Een onderdeel van het kopen van een woning is het bestuderen van verkoopstukken. Om je hier goed op voor te bereiden zetten we de verkoopstukken online. Wat staat er in de verkoopstukken? We leggen het graag aan je uit.


Lees je mee?

Alternatief aanbod